fbpx

Βασιλόπιτα κέικ

Συνταγή από: www.loulismills.gr

Βασιλόπιτα τύπου κέικ με καρύδια και άρωμα κανέλας!

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 3000 g μείγμα για κέικ
 1125 g νερό
 1125 g ηλιέλαιο
 300 g καρύδι ψιλοκομμένο
 10 g κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.

2

Γεμίζουμε από 1.000 γρ. μείγματος το κάθε τσέρκι. Ψήνουμε στους 160°C-170°C για 40’-45’. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 3000 g μείγμα για κέικ
 1125 g νερό
 1125 g ηλιέλαιο
 300 g καρύδι ψιλοκομμένο
 10 g κανέλα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.

2

Γεμίζουμε από 1.000 γρ. μείγματος το κάθε τσέρκι. Ψήνουμε στους 160°C-170°C για 40’-45’. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.

Notes

Βασιλόπιτα κέικ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.