ΥΛΙΚΑ
1600 g Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής
1125 g Μαργαρίνη μαλακή
8 Αυγά
425 g Ζάχαρη άχνη
Βανίλια άρωμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά και τη βανίλια. Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Κόβουμε με κατσαρό κορνέ σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180οC για 15΄περίπου. Μόλις κρυώσουν, ενώνουμε με μαρμελάδα ή σοκολάτα και στη συνέχεια γαρνίρουμε βουτώντας σε λιωμένη σοκολάτα και χρησιμοποιώντας διάφορους ξηρούς καρπούς.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1600 g Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής
1125 g Μαργαρίνη μαλακή
8 Αυγά
425 g Ζάχαρη άχνη
Βανίλια άρωμα






