Η συνταγή είναι του κ. Κωνσταντίνου Τσουράπα, Προέδρου του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Μαγνησίας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη ζύμη.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια τεμαχίζουμε σε κομμάτια των 45 γρ.
Γεμίζουμε τα κομμάτια με τυρί ή λουκάνικα και τα αλείφουμε από πάνω με αβγό.
Ψήνουμε για 18 λεπτά στους 200°C και είναι έτοιμα!
Ingredients
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη ζύμη.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια τεμαχίζουμε σε κομμάτια των 45 γρ.
Γεμίζουμε τα κομμάτια με τυρί ή λουκάνικα και τα αλείφουμε από πάνω με αβγό.
Ψήνουμε για 18 λεπτά στους 200°C και είναι έτοιμα!