Η Τεχνική ομάδα της Millbaker ανέπτυξε σε ένα καινοτόμο τεχνολογικό προϊόν ενζύμων τη δυνατότητα μείωσης χρήσης γλουτένης. Με την ενζυματική λύση υλικού gluten less επιτρέπεται η μείωση χρήσης πρόσθετης γλουτένης κατά 40% σε όλα τα αρτοποιήματα και άλευρα, διατηρώντας τη δύναμη του αλεύρου στα ίδια επίπεδα. Δεν απαιτείται αλλαγή συνταγής ή χρήση άλλων πρόσθετων υλικών, ενώ η ετικέτα του προϊόντος παραμένει καθαρή με διατήρηση ίδιας λειτουργικότητας σε ομοιογένεια κυψέλωσης, ανθεκτικότητας και ελαστικότητας ζύμης. Η τεχνική και εμπορική ομάδα είναι στη διάθεση για πληροφόρηση κάθε εφαρμογής.
www.trofingred.com