Η Τεχνική ομάδα της Millbaker ανέπτυξε σε ένα καινοτόμο τεχνολογικό προϊόν ενζύμων τη δυνατότητα μείωσης χρήσης γλουτένης. Με την ενζυματική λύση υλικού gluten less επιτρέπεται η μείωση χρήσης πρόσθετης γλουτένης κατά 40% σε όλα τα αρτοποιήματα και άλευρα, διατηρώντας τη δύναμη του αλεύρου στα ίδια επίπεδα. Δεν απαιτείται αλλαγή συνταγής ή χρήση άλλων πρόσθετων υλικών, ενώ η ετικέτα του προϊόντος παραμένει καθαρή με διατήρηση ίδιας λειτουργικότητας σε ομοιογένεια κυψέλωσης, ανθεκτικότητας και ελαστικότητας ζύμης. Η τεχνική και εμπορική ομάδα είναι στη διάθεση για πληροφόρηση κάθε εφαρμογής.
www.trofingred.com
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.