Μια μοναδική γευστική πρόταση για ένα πλούσιο, δροσιστικό και γρήγορο γεύμα στο γραφείο.
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα κολοκύθια. Με έναν αποφλοιωτή τα κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες.
Τα μαρινάρουμε με το λαδολέμονο για να μαλακώσουν και λίγο πιο μετά προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
Τελειώνουμε με λίγο κόκκινο πιπέρι για άρωμα.
Ingredients
Directions
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τα κολοκύθια. Με έναν αποφλοιωτή τα κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες.
Τα μαρινάρουμε με το λαδολέμονο για να μαλακώσουν και λίγο πιο μετά προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.
Τελειώνουμε με λίγο κόκκινο πιπέρι για άρωμα.