fbpx

Ξινή φρουτοσαλάτα

Δοκιμάστε αυτή την ιδιαίτερη φρουτοσαλάτα! Αποτελεί εύκολη και ξεχωριστή πρόταση για ένα δροσιστικό γεύμα με πλούσιες βιταμίνες και σαγηνευτική γεύση.

Yields1 Serving
Υλικά
 1012 Μύρτιλλα
 1 μεγάλη φέτα Ανανά
 67 Φράουλες
 2 Φρούτα του πάθους
 Μερικά Φύλλα από λουίζα
 Ζάχαρη
 Νερό
 1 σφηνάκι Μαύρο ρούμι
 1 ξύλο Κανέλλας
 1 Αστεροειδής γλυκάνισος
Εκτέλεση
1

Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι. Βράζουμε ίση ποσότητα ζάχαρης και νερού μαζί με την κανέλλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να γλασάρει ελαφρώς το σιρόπι.

2

Μόλις αφαιρέσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ρούμι. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Κόβουμε τον ανανά, αφού αφαιρέσουμε το εσωτερικό σκληρό μέρος, το οποίο δεν τρώγεται.

3

Προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα και τα μύρτιλλα. Τέλος, κόβουμε τα φρούτα του πάθους και προσθέτουμε τα σπόρια και το χυμό μέσα στη σαλάτα. Ανακατεύουμε με το σιρόπι, αφού έχει κρυώσει.

Ingredients

Υλικά
 1012 Μύρτιλλα
 1 μεγάλη φέτα Ανανά
 67 Φράουλες
 2 Φρούτα του πάθους
 Μερικά Φύλλα από λουίζα
 Ζάχαρη
 Νερό
 1 σφηνάκι Μαύρο ρούμι
 1 ξύλο Κανέλλας
 1 Αστεροειδής γλυκάνισος

Directions

Εκτέλεση
1

Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι. Βράζουμε ίση ποσότητα ζάχαρης και νερού μαζί με την κανέλλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να γλασάρει ελαφρώς το σιρόπι.

2

Μόλις αφαιρέσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ρούμι. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Κόβουμε τον ανανά, αφού αφαιρέσουμε το εσωτερικό σκληρό μέρος, το οποίο δεν τρώγεται.

3

Προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα και τα μύρτιλλα. Τέλος, κόβουμε τα φρούτα του πάθους και προσθέτουμε τα σπόρια και το χυμό μέσα στη σαλάτα. Ανακατεύουμε με το σιρόπι, αφού έχει κρυώσει.

Notes

Ξινή φρουτοσαλάτα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.