Δοκιμάστε αυτή την ιδιαίτερη φρουτοσαλάτα! Αποτελεί εύκολη και ξεχωριστή πρόταση για ένα δροσιστικό γεύμα με πλούσιες βιταμίνες και σαγηνευτική γεύση.
Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι. Βράζουμε ίση ποσότητα ζάχαρης και νερού μαζί με την κανέλλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να γλασάρει ελαφρώς το σιρόπι.
Μόλις αφαιρέσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ρούμι. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Κόβουμε τον ανανά, αφού αφαιρέσουμε το εσωτερικό σκληρό μέρος, το οποίο δεν τρώγεται.
Προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα και τα μύρτιλλα. Τέλος, κόβουμε τα φρούτα του πάθους και προσθέτουμε τα σπόρια και το χυμό μέσα στη σαλάτα. Ανακατεύουμε με το σιρόπι, αφού έχει κρυώσει.
Ingredients
Directions
Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι. Βράζουμε ίση ποσότητα ζάχαρης και νερού μαζί με την κανέλλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να γλασάρει ελαφρώς το σιρόπι.
Μόλις αφαιρέσουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το ρούμι. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Κόβουμε τον ανανά, αφού αφαιρέσουμε το εσωτερικό σκληρό μέρος, το οποίο δεν τρώγεται.
Προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες στα τέσσερα και τα μύρτιλλα. Τέλος, κόβουμε τα φρούτα του πάθους και προσθέτουμε τα σπόρια και το χυμό μέσα στη σαλάτα. Ανακατεύουμε με το σιρόπι, αφού έχει κρυώσει.