Το πολύσπορο ψωμί είναι μια από τις καλύτερες διατροφικές προτάσεις για όλα τα γεύματα της ημέρας.
Κόβουμε ζυμάρια σε βάρος 500 γρ. και πλάθουμε καρβέλια. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και έπειτα πλάθουμε σε φραντζόλες.
Ρολάρουμε τις φραντζόλες σε βρεγμένη επιφάνεια και ντεκοράρουμε με σπόρους δημητριακών. Κόβουμε με το ψαλίδι σε σχήμα ψαροκόκκαλου.
Ψήνουμε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο με ατμό. Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 10 λεπτά ψησίματος και τελειώνουμε το ψήσιμο όταν η κόρα γίνει τραγανή.
Ingredients
Directions
Κόβουμε ζυμάρια σε βάρος 500 γρ. και πλάθουμε καρβέλια. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και έπειτα πλάθουμε σε φραντζόλες.
Ρολάρουμε τις φραντζόλες σε βρεγμένη επιφάνεια και ντεκοράρουμε με σπόρους δημητριακών. Κόβουμε με το ψαλίδι σε σχήμα ψαροκόκκαλου.
Ψήνουμε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο με ατμό. Ανοίγουμε τα τάμπερ τα τελευταία 10 λεπτά ψησίματος και τελειώνουμε το ψήσιμο όταν η κόρα γίνει τραγανή.