Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ με το φτερό, για 1’ στην πρωτη ταχύτητα και για άλλα 5’ στη δεύτερη. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 30’ στο ψυγείο και στη συνέχεια το ανοίγουμε με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλο πάχους περίπου 5mm.
Κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα, με τη βοήθεια ενός κουπάτ, τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 13’ περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C.
Ingredients
Directions
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ με το φτερό, για 1’ στην πρωτη ταχύτητα και για άλλα 5’ στη δεύτερη. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 30’ στο ψυγείο και στη συνέχεια το ανοίγουμε με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλο πάχους περίπου 5mm.
Κόβουμε στο επιθυμητό σχήμα, με τη βοήθεια ενός κουπάτ, τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 13’ περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C.