Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 5’ στην αργή ταχύτητα και για 10’ στη γρήγορη. Ξεκουράζουμε για 20’, κόβουμε σε τεμάχια βάρους 80 γρ. και πλάθουμε σε μπαλάκια. Αφήνουμε να ξεκουραστούν για ακόμη 15’.
Πιέζουμε στο κέντρο, γεμίζουμε με την κρέμα λεμονιού και στοφάρουμε για 30’. Αλείφουμε με αυγό τη ζύμη και ψήνουμε στους 180°C για 15’. Μετά το ψήσιμο μπορούμε να διακοσμήσουμε με λίγο γλάσο.
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος μπορούμε να προσθέσουμε λίγο βούτυρο.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 5’ στην αργή ταχύτητα και για 10’ στη γρήγορη. Ξεκουράζουμε για 20’, κόβουμε σε τεμάχια βάρους 80 γρ. και πλάθουμε σε μπαλάκια. Αφήνουμε να ξεκουραστούν για ακόμη 15’.
Πιέζουμε στο κέντρο, γεμίζουμε με την κρέμα λεμονιού και στοφάρουμε για 30’. Αλείφουμε με αυγό τη ζύμη και ψήνουμε στους 180°C για 15’. Μετά το ψήσιμο μπορούμε να διακοσμήσουμε με λίγο γλάσο.
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος μπορούμε να προσθέσουμε λίγο βούτυρο.