Αφρατεύουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το μέλι στον κάδο του μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό, το χυμό και το λάδι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τέλος προσθέτουμε τη σόδα, το μπέικιν και την κανέλα και μετά το αλέυρι. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 10’ στο ψυγείο και στη συνέχεια το πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα. Ψήνουμε για 17’ περίπου, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 210°C.
Ingredients
Directions
Αφρατεύουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το μέλι στον κάδο του μίξερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό, το χυμό και το λάδι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τέλος προσθέτουμε τη σόδα, το μπέικιν και την κανέλα και μετά το αλέυρι. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 10’ στο ψυγείο και στη συνέχεια το πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα. Ψήνουμε για 17’ περίπου, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 210°C.