Συνταγή από: www.loulismills.gr
Βασιλόπιτα τύπου κέικ με καρύδια και άρωμα κανέλας!
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.
Γεμίζουμε από 1.000 γρ. μείγματος το κάθε τσέρκι. Ψήνουμε στους 160°C-170°C για 40’-45’. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.
Γεμίζουμε από 1.000 γρ. μείγματος το κάθε τσέρκι. Ψήνουμε στους 160°C-170°C για 40’-45’. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.