Φτιάχνουμε μία πολύ υγρή προ-ζύμη. Χρόνος ζύμωσης: 15-18 ώρες στους 4°C
Ζύμωμα: 5 λεπτά στην αργή & 10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Το νερό μπαίνει σταδιακά.
Τελική θερμοκρασία ζύμης: 26°C το χειμώνα, 24°C το καλοκαίρι.
Ξεκούραση: 45 λεπτά σε λεκάνη.
Κάνουμε διπλώματα και σκεπάζουμε.
Κόψιμο: 450 γρ.
Μορφοποίηση: Σχηματοποιούμε ελαφρώς και τοποθετούμε σε τελάρο.
Ωρίμανση: 30 λεπτά σε ήπια στόφα.
Ψήσιμο: Σε δυνατό τελαρωτό φούρνο (230°C) με ατμό, για 35 λεπτά περίπου.
Προς το τέλος ανοίγουμε τα τάμπερ.
Ingredients
Directions
Φτιάχνουμε μία πολύ υγρή προ-ζύμη. Χρόνος ζύμωσης: 15-18 ώρες στους 4°C
Ζύμωμα: 5 λεπτά στην αργή & 10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Το νερό μπαίνει σταδιακά.
Τελική θερμοκρασία ζύμης: 26°C το χειμώνα, 24°C το καλοκαίρι.
Ξεκούραση: 45 λεπτά σε λεκάνη.
Κάνουμε διπλώματα και σκεπάζουμε.
Κόψιμο: 450 γρ.
Μορφοποίηση: Σχηματοποιούμε ελαφρώς και τοποθετούμε σε τελάρο.
Ωρίμανση: 30 λεπτά σε ήπια στόφα.
Ψήσιμο: Σε δυνατό τελαρωτό φούρνο (230°C) με ατμό, για 35 λεπτά περίπου.
Προς το τέλος ανοίγουμε τα τάμπερ.