fbpx

Ιαν 13, 2022 | Νεα

Κολοκυθόπιτα ταψιού με ελαιόλαδο και τραγανό φύλλο από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

Νέα συνταγή! Δοκιμάστε σε αλμυρή εκδοχή τη γλυκιά γεύση του κολοκυθιού. Υπέροχη κολοκυθόπιτα ταψιού με ζουμερή και πλούσια γέμιση από πράσινο κολοκύθι, κίτρινη κολοκύθα, κρεμμύδι, φέτα, μυζήθρα και μυρωδικά. Φτιαγμένη παραδοσιακά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και φύλλο νόστιμο και τραγανό. Είναι μια πίτα απολαυστική, που καταφέρνει και διατηρεί μια υπέροχη ισορροπία γεύσεων και μυρωδιών. Μην χάσετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε!
www.brakopoulos.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.