Η φημισμένη Ιταλίδα δημιουργός εντυπωσίασε πάλι όλους τους ζαχαροτέχνες που παρακολούθησαν τα δύο 2ήμερα σεμινάρια που πραγματοποίησε μέσα στο Μάιο, στην Laoudis Chef Academy. Ο φιλικός χαρακτήρας της, η μεταδοτικότητα που διαθέτει και φυσικά οι τεράστιες γνώσεις και οι πρωτότυπες τεχνικές που έχει αναπτύξει στη δημιουργική ζαχαροπλαστική με πάστα ζάχαρης και οι οποίες την έχουν ανταμείψει με πολλά χρυσά βραβεία σε κορυφαίους διαγωνισμούς ζαχαρόπαστας, είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν κάθε σεμινάριο με τη Cecilia Campana μια μοναδική εμπειρία!
www.laoudis.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.