Η συνταγή είναι από τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, Pastry Chef OLYMPIC FOODS
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε μίξερ με φτερό στην 2η ταχύτητα εκτός από τα αυγά.
Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Ανοίγουμε με πλάστη περίπου στα 5 χιλιοστά.
Κόβουμε με κουπ πατ σε μέγεθος ελαφρά μεγαλύτερο από αυτό της φόρμας σιλικόνης.
Ψήνουμε στους 170°C για 20 περίπου λεπτά.
Ζεσταίνουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το αυγό, έως τους 82°C (crem΄anglaise). Αφαιρούμε από τη φωτιά, σουρώνουμε και προσθέτουμε τις ζελατίνες.
Ομογενοποιούμε με σύρμα χειρός και αδειάζουμε όλο το μείγμα στη λευκή σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα και τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος χτυπημένη ελαφρά σε σαντιγύ.
Γεμίζουμε τη φόρμα σιλικόνης μέχρι τη μέση φροντίζοντας να μην αφήσουμε κενά και προσθέτουμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής ΜΗΛΟ ΣΕ ΖΕΛΕ OF περιμετρικά στο κέντρο.
Συμπληρώνουμε μέχρι επάνω με με την μους λευκής σοκολάτας και βάζουμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
Αφαιρούμε από τη φόρμα σιλικόνης και επικαλύπτουμε με MIRROIR PLUS WHITE Olympic foods.
Τοποθετούμε επάνω στο δίσκο μπισκότου.
Ολοκληρώνουμε με διακοσμητικά φτιαγμένα με ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ OF.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε μίξερ με φτερό στην 2η ταχύτητα εκτός από τα αυγά.
Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Ανοίγουμε με πλάστη περίπου στα 5 χιλιοστά.
Κόβουμε με κουπ πατ σε μέγεθος ελαφρά μεγαλύτερο από αυτό της φόρμας σιλικόνης.
Ψήνουμε στους 170°C για 20 περίπου λεπτά.
Ζεσταίνουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το αυγό, έως τους 82°C (crem΄anglaise). Αφαιρούμε από τη φωτιά, σουρώνουμε και προσθέτουμε τις ζελατίνες.
Ομογενοποιούμε με σύρμα χειρός και αδειάζουμε όλο το μείγμα στη λευκή σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα και τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος χτυπημένη ελαφρά σε σαντιγύ.
Γεμίζουμε τη φόρμα σιλικόνης μέχρι τη μέση φροντίζοντας να μην αφήσουμε κενά και προσθέτουμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής ΜΗΛΟ ΣΕ ΖΕΛΕ OF περιμετρικά στο κέντρο.
Συμπληρώνουμε μέχρι επάνω με με την μους λευκής σοκολάτας και βάζουμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
Αφαιρούμε από τη φόρμα σιλικόνης και επικαλύπτουμε με MIRROIR PLUS WHITE Olympic foods.
Τοποθετούμε επάνω στο δίσκο μπισκότου.
Ολοκληρώνουμε με διακοσμητικά φτιαγμένα με ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ OF.