Muffins Raspberry-Ροδάκινο

Η συνταγή είναι από τον Γιώργο Αποστολάκη, Τεχνικό Σύμβουλο Πωλήσεων, KENFOOD

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα King’s Cake
 470 g νερό
 400 g λάδι
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
 150 g raspberries
 150 g ροδάκινο
 βουτυρόκρεμα
βουτυρόκρεμα
 1000 g βούτυρο/μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
 1600 g ζάχαρη άχνη
 4 κ.γ. βανίλια υγρή
 4 πρέζες αλάτι
 12 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για 3-5 λεπτά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα φρούτα και ανακατεύουμε αλαφρά.

2

Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες για muffins ως τη μέση. Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά. Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για λίγο. 

3

Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, για να αφρατέψει.

4

Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα.

5

Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα και τη βανίλια, χτυπώντας για άλλα 2 λέπτα.

6

Βάζουμε τη βουτυρόκρεμα σε κορνέ και επικαλύπτουμε τα muffins.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1000 g μείγμα King’s Cake
 470 g νερό
 400 g λάδι
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
 150 g raspberries
 150 g ροδάκινο
 βουτυρόκρεμα
βουτυρόκρεμα
 1000 g βούτυρο/μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
 1600 g ζάχαρη άχνη
 4 κ.γ. βανίλια υγρή
 4 πρέζες αλάτι
 12 κ.σ. κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για 3-5 λεπτά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα φρούτα και ανακατεύουμε αλαφρά.

2

Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες για muffins ως τη μέση. Ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά. Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για λίγο. 

3

Για την βουτυρόκρεμα, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ, για να αφρατέψει.

4

Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα.

5

Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα και τη βανίλια, χτυπώντας για άλλα 2 λέπτα.

6

Βάζουμε τη βουτυρόκρεμα σε κορνέ και επικαλύπτουμε τα muffins.

Notes

Muffins Raspberry-Ροδάκινο

Τελευταίες συνταγές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

Πολιτική χρήσης cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Στατιστικών

Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.