Η συνταγή είναι από τον κ. Κώστα Τσουράπα, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Βόλου
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί εκτός από τη μαγιά και 800 γρ. νερό
στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μαγιά και το υπόλοιπο νερό λίγο λίγο.
Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα, ανακατεύουμε στην γρήγορη ταχύτητα για πέντε λεπτά.
Τελευταίο βήμα, βάζουμε την αργή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα
και ρίχνουμε το τυρί (τρίμμα) σε ποσότητα 20% επί του ζυμαριού.
Ingredients
Directions
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί εκτός από τη μαγιά και 800 γρ. νερό
στην αργή ταχύτητα για 4 λεπτά.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μαγιά και το υπόλοιπο νερό λίγο λίγο.
Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα, ανακατεύουμε στην γρήγορη ταχύτητα για πέντε λεπτά.
Τελευταίο βήμα, βάζουμε την αργή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα
και ρίχνουμε το τυρί (τρίμμα) σε ποσότητα 20% επί του ζυμαριού.