fbpx

Τρουφάκια με Grand Marnier

Η συνταγή είναι από την Αγγελίνα Μαρτίνου, Pastry Chef

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 300 g Κρέμα γάλακτος 35%
 50 g Ινβερτοζαχαρο
 800 g Σοκολάτα γάλακτος
 75 g Grand Marnier
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.

2

Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.

3

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.

4

Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 300 g Κρέμα γάλακτος 35%
 50 g Ινβερτοζαχαρο
 800 g Σοκολάτα γάλακτος
 75 g Grand Marnier

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και το ινβερτοζαχαρο μαζί.

2

Ρίχνουμε το υγρό μίγμα πάνω στη σοκολάτα.

3

Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το ποτό.

4

Κάνουμε μπαλάκια των 15 γρ., τα περνάμε από σοκολάτα γάλακτος και μετά τα περνάμε με άχνη.

Notes

Τρουφάκια με Grand Marnier

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.