ΥΛΙΚΑ
1000 g Αλεύρι σικάλεως
20 g Μαργαρίνη μαλακή
30 g Μαγιά
15 g Αλάτι
600 g Νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Βάζουμε στο ζυμωτήριο όλα τα υλικά και ζυμώνουμε ώσπου να γίνουν ζύμη.
2
Στη συνέχεια αφήνουμε τη ζύμη σε ανάπαυση για 20 λεπτά.
3
Κόβουμε σε κομμάτια στο επιθυμητό βάρος και στοφάρουμε 20 λεπτά στους 32°C και σε υγρασία 75%.
4
Ψήνουμε στους 180-190°C για 60 λεπτά, με ατμό
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1000 g Αλεύρι σικάλεως
20 g Μαργαρίνη μαλακή
30 g Μαγιά
15 g Αλάτι
600 g Νερό