Η συνταγή είναι από τον κ. Aλέξανδρο Ρίζο, αρτοποιό
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας στο ζυμωτήριο και ανακατεύουμε 12 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζυμαριού 24-26°C.
Κόβουμε καρβέλια 1 κιλού, τα μορφοποιούμε και τα βουτάμε σε παπαρουνόσπορο. Αφήνουμε 12 ώρες σε ψυχρή ελεγχόμενη ωρίμανση, στους 6-8°C. Τουμπάρουμε πριν το ψήσιμο. Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά στους 240°C.
Ingredients
Directions
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας στο ζυμωτήριο και ανακατεύουμε 12 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζυμαριού 24-26°C.
Κόβουμε καρβέλια 1 κιλού, τα μορφοποιούμε και τα βουτάμε σε παπαρουνόσπορο. Αφήνουμε 12 ώρες σε ψυχρή ελεγχόμενη ωρίμανση, στους 6-8°C. Τουμπάρουμε πριν το ψήσιμο. Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά στους 240°C.