fbpx

Νοέ 26, 2024 | Νεα

Σεμινάριο Πίτσας από την ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ διοργάνωσαν το σεμινάριο PIZZA DAYS στις 9 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, με εισηγητή τον Giorgio Manganiello, έμπειρο Executive Pizza Chef και εκπαιδευτή στην ιταλική κουζίνα. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν είδη πίτσας, όπως Pinsa Romana και Pizza Napoletana, με τη χρήση της νέας σειράς αλεύρων Vero Grano, ιδανικών για ελαστικό ζυμάρι και αυθεντικές ιταλικές συνταγές. Τα άλευρα Vero Grano προσφέρουν αντοχή στην καταπόνηση και σταθερό αποτέλεσμα για κάθε συνταγή και ωρίμανση.
www.mills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.