Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ διοργάνωσαν το σεμινάριο PIZZA DAYS στις 9 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, με εισηγητή τον Giorgio Manganiello, έμπειρο Executive Pizza Chef και εκπαιδευτή στην ιταλική κουζίνα. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν είδη πίτσας, όπως Pinsa Romana και Pizza Napoletana, με τη χρήση της νέας σειράς αλεύρων Vero Grano, ιδανικών για ελαστικό ζυμάρι και αυθεντικές ιταλικές συνταγές. Τα άλευρα Vero Grano προσφέρουν αντοχή στην καταπόνηση και σταθερό αποτέλεσμα για κάθε συνταγή και ωρίμανση.
www.mills.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.