Και αυτό το Πάσχα πρωταγωνιστές στα αρτοζαχαροπλαστεία θα είναι τα τσουρέκια! Δημιουργήστε με τέχνη και μεράκι το πιο αφράτο, μαστιχωτό, πολίτικο τσουρέκι από εκλεκτά υλικά και με το αλεύρι Extra Τσουρεκιού από τη Μύλοι Λούλη. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού το Extra Τσουρεκιού, ένα άλευρο από μαλακά σιτάρια πολυτελείας, είναι εύκολο κατά το δούλεμα, προσφέρει μεγαλύτερη διατηρησιμότητα και σταθερότητα τελικών προϊόντων και είναι κατάλληλο για να αποφεύγεται το “κάθισμα” των τσουρεκιών κατά το ψήσιμο.
www.loulismills.gr