fbpx

Ιούλ 5, 2018 | Νεα

Φυτικές ίνες στην Αρτοποιία-Αρτοζαχαροπλαστική: Ένα μοναδικό συστατικό με πολλά οφέλη

Οι φυτικές ίνες βρίσκουν εφαρμογή σε προϊόντα, όπως Ψωμιά – Τσουρέκια – Muffins – Cakes – Παγωτά – Παντεσπάνια – Κρέμες ζαχαροπλαστικής – Croissants. Είναι ένα μοναδικό φυσικό συστατικό, που παράγεται από εσπεριδοειδή και επιτυγχάνονται τα παρακάτω στα προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής:

  • Μείωση κόστους με αντικατάσταση λίπους έως και 50% με παράλληλη μείωση των θερμίδων στο τελικό προϊόν.
  • Μείωση κόστους με αντικατάσταση αυγού έως 20%.
  • Μείωση κόστους με αύξηση της συγκράτησης νερού.
  • Βελτίωση της διατήρησης της φρεσκάδας και της υφής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Κατάλληλο και για προϊόντα χωρίς γλουτένη.
  • Κατάλληλο για προϊόντα καθαρής ετικέτας.

www.sivvas.com.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.