fbpx

Ιαν 18, 2024 | Νεα

Η SIGEP από τις 20-24 Ιανουαρίου 2024 στο Rimini της Ιταλίας

Η SigepWorld Dolce Expo, που διοργανώνεται από την Italian Exhibition Group, θα ανοίξει για 45η φορά τις πύλες της, από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου στο Rimini Expo Centre, στην Ιταλία.

Η εκδήλωση, ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο του γλυκού, θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο σχετίζεται με αλυσίδες εφοδιασμού χειροποίητου παγωτού, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, καφέ και σοκολάτας. Οι αίθουσες θα περιλαμβάνουν πολυάριθμες καινοτομίες του κλάδου συνοδευόμενες από τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν.

 Οι αλυσίδες εφοδιασμού της Sigep θα καταλάβουν τις 28 αίθουσες του Expo Centre με μια νέα και λειτουργική διάταξη για αγοραστές και εκθέτες και περισσότερες από 1.200 brand που καταλαμβάνουν τα 129.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, το 90% των οποίων έχει ήδη εξαντληθεί!

Η SIGEP 2024 θα ευνοήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες δικτύωσης και θα παρέχει εις βάθος πληροφορίες για τις ξένες αγορές. Τα πάντα, από νέα προϊόντα στους διάφορους τομείς, τις τελευταίες τάσεις από τη συσκευασία έως τις τεχνολογίες που σχετίζονται με μηχανήματα και συστήματα, με ιδιαίτερη έμφαση σε τρέχοντα θέματα που αφορούν τη διαχείριση εταιρειών και προσωπικού. Θα δοθεί άφθονος χώρος στα θέματα της βιωσιμότητας, της κουλτούρας των προϊόντων και της ανάπτυξης μάρκετινγκ, μέχρι την ψηφιακή καινοτομία.

Η συνεχής και αναπτυσσόμενη υποστήριξη της ITA – Italian Trade Agency – για την προώθηση και τη διεθνοποίηση ιταλικών εταιρειών στο εξωτερικό, θα ενισχύσει εκθετικά την ήδη μεγάλη εκπροσώπηση των αγοραστών που αναμένεται να φτάσουν στο Ρίμινι τον Ιανουάριο, όπου βρουν ένα πλήρες πρόγραμμα για τη συνάντηση με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου που ανέκαθεν εμφανίζονταν στο Sigep. Η διεθνότητα θα επικεντρωθεί επίσης στο «Vision Plaza», όπου οι προγραμματισμένες συνομιλίες θα παρέχουν πληροφορίες για τις πιο ανταγωνιστικές πτυχές της διεθνούς επιχείρησης παροχής τροφίμων artisan dolce, καθώς και για τα πιο επίκαιρα ζητήματα: βιώσιμη ανάπτυξη, κατάρτιση και τεχνολογία.

Τα διεθνή πρωταθλήματα είναι από τα highlight της διοργάνωσης, μια μοναδική ευκαιρία επίσης για νέους να γνωρίσουν τους μεγάλους δασκάλους και να μάθουν τεχνικές δεξιότητες, δημιουργικότητα και καινοτομία.

Οι έξι εξειδικευμένες «Αρένες» θα φιλοξενήσουν διεθνείς διαγωνισμούς, εργαστήρια και επιδείξεις.

Το Gelato Arena θα διοργανώσει και πάλι το Gelato World Cup, τον πιο πολυαναμενόμενο και σημαντικό διεθνή διαγωνισμό στον κόσμο που περιλαμβάνει δοκιμές στην παρασκευή gelato, ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας, catering και γλυπτικής πάγου, με 12 ομάδες να συμμετέχουν. Ο διαγωνισμός θα αποφασίσει τη νικήτρια ομάδα για τον τίτλο του παγκοσμίου πρωταθλητή Gelato 2024. Επιπλέον, η Sigep Gelato D’Oro θα βραβεύσει τους καλύτερους Ιταλούς επαγγελματίες παγωτoύ και ζαχαροπλαστικής, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στη δεύτερη διοργάνωση του Gelato Europe Cup, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Sigep 2025.

Οι αγώνες στο Pastry Arena θα περιλαμβάνουν: το Junior Pastry World Cup, JPWC, το οποίο ενισχύει τα ταλέντα των νέων κάτω των 23 ετών με 12 ομάδες να διαγωνίζονται με θέμα «Μύθοι και Θρύλοι». Το Ιταλικό Πρωτάθλημα Ζαχαροπλαστικής Ανώτερων και Νεανίδων θα διεξαχθεί με θέματα «Ταξιδεύοντας στην Ανατολή» και «Ένα βιώσιμο μέλλον» αντίστοιχα.

Πληροφορίες: www.sigep.it

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.