Ένα νέο μείγμα για αρχέγονο παραδοσιακό ψωμί κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά από την κορυφαία παραγωγό μιγμάτων αρτοποιίας IREKS. Πρόκειται για το ZEAS-EMMER 50-OS, με ποσοστό συμμετοχής 50% επί του αλεύρου. Το τελικό προϊόν έχει μοναδική νοστιμιά, υπέροχη κρούστα και πολύ μεγάλη διατηρησιμότητα. Η περιεκτικότητα του μείγματος σε αλεύρι zeas-emmer είναι 93%. Το Zeas-Emmer 50-OS και τα υπόλοιπα νέα προϊόντα της Ireks που παρουσιάστηκαν στην Artozyma 2022 στη Θεσσαλονίκη, θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Laoudis Foods.
www.laoudis.gr