fbpx

Νοέ 11, 2024 | Νεα

Νέες τάσεις στα τρόφιμα: Η άνοδος των κατεψυγμένων ζυμών

Η αγορά των κατεψυγμένων τροφίμων σημειώνει αυξητική τάση, με τις ζύμες να αποτελούν δημοφιλή επιλογή. Η Ioniki, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών συνδυάζοντας παράδοση και ποιότητα, παρουσιάζοντας τρεις νέες κατηγορίες προϊόντων. Η πρώτη κατηγορία, Barchetta, προσφέρει γεύσεις Pepperoni & Mozzarella και Μεσογειακή. Η δεύτερη, Briosetta, περιέχει κομμάτια κοτόπουλου και μουστάρδα Γαλλίας, ενώ η τρίτη κατηγορία είναι η Χειροποίητη Πολύσπορη Σφολιάτα με κοτόπουλο Νίκας και κρέμα τυριών. Με μια γκάμα που καλύπτει παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις, η Ioniki διατηρεί υψηλά πρότυπα ποιότητας και γεύσης, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες επιλογές.
www.ioniki.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.