Μετά την περσινή sold out επιτυχία, ο κορυφαίος Αρτοποιός Mickael Morieux έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά για τη La Chef Levi.
Με ένα ανανεωμένο συνταγολόγιο με περισσότερες από 20 δοκιμασμένες συνταγές, ο βραβευμένος Αρτοποιός έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να μοιραστεί μυστικά και τεχνικές που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει εδώ και τρεις δεκαετίες στη διεθνή αρτοποιία.
Πιο συγκεκριμένα, ο Mickael Morieux έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Αρτοποιίας στη Γαλλία, δευτεραθλητής κόσμου ενώ κατέχει και τον ανώτατο τίτλο του κλάδου στη Γαλλία, Meuiller Ouvrier de France (MOF). Συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά έναν από τους κορυφαίους του είδους.
Η La Chef Levi, συνεργάζεται με διακεκριμένους Chef από όλο τον κόσμο αναβαθμίζοντας την εκπαίδευση σε Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία από το 1989.
Αποκλειστικός χορηγός του Masterclass, είναι οι Μύλοι Λούλη.