fbpx

Οκτ 22, 2021 | Νεα

Οι Masters of Pastry στο Παρίσι από την SEFCO ZEELANDIA

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου οι νικητές του πρώτου Masters of Pastry της Zeelandia, Βαγγέλης Καλλιώρας και Γιάννης Τσίχλης ταξίδεψαν στο Παρίσι για να απολαύσουν το έπαθλό τους: ένα σεμινάριο στο Le Cordon Bleu, σε μια από τις πιο διακεκριμένες σχολές ζαχαροπλαστικής στον κόσμο, όπου οι νικητές δημιούργησαν μοναδικά γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής υπό την επίβλεψη του βραβευμένου Γάλλου Chef Frédéric Deshayes. Το έπαθλο, περιλάμβανε, επίσης, επίσκεψη στα καλύτερα pastry shops του Παρισιού, όπου οι Έλληνες νικητές εμπνεύστηκαν για τις δικές τους δημιουργίες.
www.sefcozeelandia.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.