Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου οι νικητές του πρώτου Masters of Pastry της Zeelandia, Βαγγέλης Καλλιώρας και Γιάννης Τσίχλης ταξίδεψαν στο Παρίσι για να απολαύσουν το έπαθλό τους: ένα σεμινάριο στο Le Cordon Bleu, σε μια από τις πιο διακεκριμένες σχολές ζαχαροπλαστικής στον κόσμο, όπου οι νικητές δημιούργησαν μοναδικά γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής υπό την επίβλεψη του βραβευμένου Γάλλου Chef Frédéric Deshayes. Το έπαθλο, περιλάμβανε, επίσης, επίσκεψη στα καλύτερα pastry shops του Παρισιού, όπου οι Έλληνες νικητές εμπνεύστηκαν για τις δικές τους δημιουργίες.
www.sefcozeelandia.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.