Με την πολυαναμενόμενη επίδειξη παγωτού, με προϊόντα της κορυφαίας FABBRI 1905, θα ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις στα ATHENS CENTER OF GASTRONOMY & THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY για το 2023. Οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, γεύσεις, εφαρμογές και τεχνικές που εξασφαλίζουν τη δημιουργία λαχταριστού και ποιοτικά άρτιου παγωτού. Η παρουσίαση των προϊόντων θα συμπληρωθεί με τεχνικές συμβουλές και προτάσεις που θα παρέχει το έμπειρο τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον Franco Toso, Gelato Master της FABBRI.
www.stelioskanakis.gr