Η είδηση που προκάλεσε παροξυσμό για το τέταρτο είδος σοκολάτας (είχαμε 80 χρόνια να υποδεχτούμε νέο είδος από την εμφάνιση της λευκής σοκολάτας), μας κράτησε σε αγωνία για αρκετούς μήνες. Τελικά, τον Οκτώβριο, η φυσική κόκκινη σοκολάτα με τη φρουτώδη γεύση, η περίφημη ruby RB1 της Callebaut ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα. Για την υποδοχή της, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ επιμελήθηκε μια ειδική έκδοση με όλες τις βασικές συνταγές και συμβουλές για την καλύτερη επεξεργασία της και την παρουσίασε σε μια μεγάλη εκδήλωση. Κυκλοφορεί σε σακούλα 2,5 kg ή 10kg.
www.yiannikas.gr