Η είδηση που προκάλεσε παροξυσμό για το τέταρτο είδος σοκολάτας (είχαμε 80 χρόνια να υποδεχτούμε νέο είδος από την εμφάνιση της λευκής σοκολάτας), μας κράτησε σε αγωνία για αρκετούς μήνες. Τελικά, τον Οκτώβριο, η φυσική κόκκινη σοκολάτα με τη φρουτώδη γεύση, η περίφημη ruby RB1 της Callebaut ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα. Για την υποδοχή της, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ επιμελήθηκε μια ειδική έκδοση με όλες τις βασικές συνταγές και συμβουλές για την καλύτερη επεξεργασία της και την παρουσίασε σε μια μεγάλη εκδήλωση. Κυκλοφορεί σε σακούλα 2,5 kg ή 10kg.
www.yiannikas.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.