Φεβ 14, 2023 | Νεα

Σε ρυθμούς προπόνησης η εθνική ομάδα αρτοποιίας

Σε τροχιά προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ψωμιού, βρίσκεται πλέον η Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας η οποία το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε εντατική προπόνηση στο φιλόξενο Baking Center της Lesaffre Ελλάς, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και της Lesaffre Ελλάς προετοιμάστηκαν σε όλες τις επιμέρους φάσεις και τις θεματολογίες που θα διαγωνιστούν και θα εκπροσωπήσουν για πρώτη φορά την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Coupe du Monde de la Boulangerie που θα διεξαχθεί στο Παρίσι (Γαλλία) από τις 18 έως τις 21 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Συγκεκριμένα οι Σείριος Καίσαρης και Στάθης Κατωπόδης στην κατηγορία Ψωμιού, οι Γιάννης Δρόσος και Διονύσης Βογιατζής στην κατηγορία Viennoiserie και οι Νίκος Κορφιάτης και Μανώλης Καλαϊτζάκης στην κατηγορία Καλλιτεχνικό Ψωμί.

Οι επιδόσεις της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας ήταν άριστες σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του προπονητή τους Παναγιώτη Καλλιώτη, Τεχνικού Συμβούλου της Lesaffre International.

Η ομάδα ανανέωσε το ραντεβού της σε μία επόμενη συνάντηση/προπόνηση η οποία θα είναι ανοιχτή και ελεύθερη για το κοινό που θα γίνει στο πλαίσιο της ARTOZA 2023, στο Hall 2 / B09a στις 3 έως 6 Μαρτίου του 2023.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν και τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ψωμιού που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2024 στην ίδια πόλη (Παρίσι, Γαλλία).

Στόχος της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας να αναδείξει τα ελληνικά προϊόντα ζύμης και να είναι μεταξύ των τριών (3) ομάδων που θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Επίσης να αναδείξει νέους δρόμους για την βιοτεχνική αρτοποιία του αύριο και να προσελκύσει νέους μελλοντικούς αρτοποιούς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.

Πολιτική χρήσης cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στην σελίδα πολιτική χρήσης cookies.

Απολύτως Απαραίτητα Cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

Cookies Στατιστικών

Τα Cookies Στατιστικών μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε και να μετράμε τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοτόπου μας καθώς και τον τρόπο που αυτοί κινούνται μέσα στον ιστότοπο όταν τον χρησιμοποιούν. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνουμε τη λειτουργία του ιστότοπου διασφαλίζοντας για παράδειγμα ότι οι χρήστες βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι καταρχήν ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου μας.

Cookies Λειτουργικότητας

Πρόκειται για Cookies που σας αναγνωρίζουν όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Η χρήση επομένως των Λειτουργικών Cookies μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε περιεχόμενα προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας και να εξοικονομήσουμε το χρόνο που θα χάνατε επανεγγραφόμενοι ή επαναεισάγοντας πληροφορίες, όταν επισκεφθείτε ξανά αυτόν τον ιστότοπο.