Μία νόστιμη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σαλάτα, λόγω της παρουσίας των αυγών, των λαχανικών και των μπαχαρικών. Για ένα πλήρες γεύμα, μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με φρυγανισμένο ψωμί με λίγο βούτυρο και έναν φρέσκο χυμό με πορτοκάλι, καρότο και τζίντζερ.
Βράζουμε τα φασολάκια -όχι για πολύ ώρα, θέλουμε να κρατάνε. Τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε την πάπρικα ή το ταντούρι με το λεμόνι και το προσθέτουμε στην μαγιονέζα, καθώς και τη μουστάρδα. Η μαγιονέζα θέλουμε να είναι κάπως ρευστή γιατί αλλιώς θα σπάσει τα αυγά πολύ εύκολα. Οπότε μπορούμε να προσθέσουμε και άλλο λεμόνι στη μαγιονέζα ή να την αραιώσουμε με λίγο νερό.
Κόβουμε τα ήδη βρασμένα αυγά στα τέσσερα, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, τον αρακά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την πιπεριά και την κάπαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Τέλος, προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Ingredients
Directions
Βράζουμε τα φασολάκια -όχι για πολύ ώρα, θέλουμε να κρατάνε. Τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε την πάπρικα ή το ταντούρι με το λεμόνι και το προσθέτουμε στην μαγιονέζα, καθώς και τη μουστάρδα. Η μαγιονέζα θέλουμε να είναι κάπως ρευστή γιατί αλλιώς θα σπάσει τα αυγά πολύ εύκολα. Οπότε μπορούμε να προσθέσουμε και άλλο λεμόνι στη μαγιονέζα ή να την αραιώσουμε με λίγο νερό.
Κόβουμε τα ήδη βρασμένα αυγά στα τέσσερα, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, τον αρακά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την πιπεριά και την κάπαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Τέλος, προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε προσεκτικά.