Η συνταγή είναι από τον Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Ζεσταίνουμε το βούτυρο να κάψει άνω των 82 βαθμών και ενσωματώνουμε στα αυγά και στο κονιάκ.
Έπειτα ρίχνουμε την άχνη, το κακάο και αναδεύουμε.
Τέλος, ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα και ακανόνιστα
και ανακατεύουμε.
Φορμάρουμε σε φόρμα κορμού και παγώνουμε.
Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε όπως εμείς επιθυμούμε.
Γκανάς, Tρίμμα μπισκότο, Σοκολάτα
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε το βούτυρο να κάψει άνω των 82 βαθμών και ενσωματώνουμε στα αυγά και στο κονιάκ.
Έπειτα ρίχνουμε την άχνη, το κακάο και αναδεύουμε.
Τέλος, ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα και ακανόνιστα
και ανακατεύουμε.
Φορμάρουμε σε φόρμα κορμού και παγώνουμε.
Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε όπως εμείς επιθυμούμε.
Γκανάς, Tρίμμα μπισκότο, Σοκολάτα