fbpx

Χριστουγεννιάτικος κορμός

Η συνταγή είναι από τον Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 500 g Μπισκότα βουτύρου
 375 g Βούτυρο
 255 g Άχνη
 55 g Κακάο
 2 Αυγά
 Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε το βούτυρο να κάψει άνω των 82 βαθμών και ενσωματώνουμε στα αυγά και στο κονιάκ.

2

Έπειτα ρίχνουμε την άχνη, το κακάο και αναδεύουμε.

3

Τέλος, ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα και ακανόνιστα
και ανακατεύουμε.

4

Φορμάρουμε σε  φόρμα κορμού και παγώνουμε.

5

Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε όπως εμείς επιθυμούμε.

Προτάσεις επικάλυψης
6

Γκανάς, Tρίμμα μπισκότο, Σοκολάτα

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 500 g Μπισκότα βουτύρου
 375 g Βούτυρο
 255 g Άχνη
 55 g Κακάο
 2 Αυγά
 Βανίλια

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε το βούτυρο να κάψει άνω των 82 βαθμών και ενσωματώνουμε στα αυγά και στο κονιάκ.

2

Έπειτα ρίχνουμε την άχνη, το κακάο και αναδεύουμε.

3

Τέλος, ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα και ακανόνιστα
και ανακατεύουμε.

4

Φορμάρουμε σε  φόρμα κορμού και παγώνουμε.

5

Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε όπως εμείς επιθυμούμε.

Προτάσεις επικάλυψης
6

Γκανάς, Tρίμμα μπισκότο, Σοκολάτα

Notes

Χριστουγεννιάτικος κορμός

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.