Η συνταγή είναι από τον Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
ΥΛΙΚΑ
500 g Μπισκότα βουτύρου
375 g Βούτυρο
255 g Άχνη
55 g Κακάο
2 Αυγά
Βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζεσταίνουμε το βούτυρο να κάψει άνω των 82 βαθμών και ενσωματώνουμε στα αυγά και στο κονιάκ.
2
Έπειτα ρίχνουμε την άχνη, το κακάο και αναδεύουμε.
3
Τέλος, ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα και ακανόνιστα
και ανακατεύουμε.
4
Φορμάρουμε σε φόρμα κορμού και παγώνουμε.
5
Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε όπως εμείς επιθυμούμε.
Προτάσεις επικάλυψης
6
Γκανάς, Tρίμμα μπισκότο, Σοκολάτα
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
500 g Μπισκότα βουτύρου
375 g Βούτυρο
255 g Άχνη
55 g Κακάο
2 Αυγά
Βανίλια






