fbpx

Κουλουράκια μελιού

Τα κουλουράκια μελιού αποτελούν ένα απολαυστικό γλύκισμα ιδανικό για την περίοδο της νηστείας, που συνδυάζει την μοναδική γεύση με τη θρεπτική αξία του μελιού.

Υλικά
 3 κ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 225 g μέλι
 1000 g λάδι
 800 g ζάχαρη
 750 g χυμός πορτοκαλιού
 40 g μπέικιν
 35 g σόδα
 30 g κανέλλα
 10 g γαρίφαλλο
Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί.

2

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.

3

Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά.

4

Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.

Ingredients

Υλικά
 3 κ. αλεύρι ζαχαροπλαστικής
 225 g μέλι
 1000 g λάδι
 800 g ζάχαρη
 750 g χυμός πορτοκαλιού
 40 g μπέικιν
 35 g σόδα
 30 g κανέλλα
 10 g γαρίφαλλο

Directions

Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά μαζί.

2

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υγρά υλικά.

3

Ρίχνουμε το αλεύρι με τα διογκωτικά.

4

Πλάθουμε σε σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε, για 20 λεπτά, στους 180ο C.

Notes

Κουλουράκια μελιού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.