fbpx

Λαγανίτσες γεμιστές

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή και 3΄-4΄στη γρήγορη χωρίς τα πρόσθετα υλικά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη ομοιογενής και εύπλαστη. Ξεκουράζουμε για 20΄ και στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και ανοίγουμε σε λαγανίτσες ρίχνοντας σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και στοφάρουμε για περίπου 20΄-25΄. Ψήνουμε […]

Υλικά
 2000 g Αλεύρι τ.55% πολυτελείας
 2000 g Αλεύρι τ.70% λευκό
 1000 g Αλεύρι κίτρινο τ.Μ
 100 g Αλάτι
 200 g Ζάχαρη
 150 g Μαγιά
 300 g Ταχίνι
 6 τεμ. Χρωματιστές πιπεριές
 Λίγο Ρίγανη και Πιπέρι - Ντοματίνια
 2750 g Νερό
Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή και 3΄-4΄στη γρήγορη χωρίς τα πρόσθετα υλικά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη ομοιογενής και εύπλαστη.

2

Ξεκουράζουμε για 20΄ και στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και ανοίγουμε σε λαγανίτσες ρίχνοντας σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και στοφάρουμε για περίπου 20΄-25΄. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για 20΄περίπου ανάλογα το φούρνο και πάντα υπό την επίβλεψή μας.

Ingredients

Υλικά
 2000 g Αλεύρι τ.55% πολυτελείας
 2000 g Αλεύρι τ.70% λευκό
 1000 g Αλεύρι κίτρινο τ.Μ
 100 g Αλάτι
 200 g Ζάχαρη
 150 g Μαγιά
 300 g Ταχίνι
 6 τεμ. Χρωματιστές πιπεριές
 Λίγο Ρίγανη και Πιπέρι - Ντοματίνια
 2750 g Νερό

Directions

Εκτέλεση
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή και 3΄-4΄στη γρήγορη χωρίς τα πρόσθετα υλικά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη ομοιογενής και εύπλαστη.

2

Ξεκουράζουμε για 20΄ και στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και ανοίγουμε σε λαγανίτσες ρίχνοντας σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και στοφάρουμε για περίπου 20΄-25΄. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για 20΄περίπου ανάλογα το φούρνο και πάντα υπό την επίβλεψή μας.

Λαγανίτσες γεμιστές

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.