Μια γευστική συνταγή με χαρακτηριστικότερη τη γεύση του ούζου έρχεται από την περιοχή της Κορίνθου.
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ με το γάντζο όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη μαλακή, εύπλαστη, λεία και ομοιογενής. Κόβουμε και πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα με κόμπους και τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε έτοιμο φούρνο 180 οC.
Ingredients
Directions
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ με το γάντζο όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη μαλακή, εύπλαστη, λεία και ομοιογενής. Κόβουμε και πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα με κόμπους και τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε έτοιμο φούρνο 180 οC.