Εύκολη συνταγή για νόστιμα και υγιεινά κριτσινάκια sticks. Ένα θρεπτικό σνακ για μικρούς και μεγάλους.
Υλικά
250 g Αλεύρι Καλαμποκιού
500 g Αλεύρι λευκό
5 g Αλάτι
125 g Κρασί λευκό
150 g Νερό
250 g Μαργαρίνη μαλακή
15 g Μπέικιν
35 g Ζάχαρη
5 g Σόδα
Εκτέλεση
1
Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και ζυμώνουμε αρχικά στη πρώτη ταχύτητα και στη συνέχεια στη γρήγορη, μέχρι να δημιουργήθεί μια ζύμη ομοιογενείς και εύπλαστη.
2
Κόβουμε και πλάθουμε σε σχήμα κριτσινιού, τοποθετούμε σε λαμαρίνες και ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για 15΄ περίπου (ανάλογα το φούρνο και πάντα υπό την επίβλεψη μας).
Ingredients
Υλικά
250 g Αλεύρι Καλαμποκιού
500 g Αλεύρι λευκό
5 g Αλάτι
125 g Κρασί λευκό
150 g Νερό
250 g Μαργαρίνη μαλακή
15 g Μπέικιν
35 g Ζάχαρη
5 g Σόδα