ΥΛΙΚΑ
1000 g αλεύρι Τ55%
20 g μπέικιν πάουντερ
20 g ζάχαρη
8 g αλάτι
300 g λάδι
10 g χυμός από λεμόνι
400 g κρασί
35 g κονιάκ
100 g ρίγανη
100 g ελιές
100 g κρεμμύδι
100 g ντομάτα
100 g σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά που αποτελούν τη βάση της ζύμης, δηλαδή το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λάδι, το λεμόνι, το κρασί και το κονιάκ.
2
Μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορες ποικιλίες προσθέτοντας στη ζύμη κρεμμύδι ή ελιές ή ρίγανη ή σκόρδο ή ντομάτα.
3
Πλάθουμε σε μπαστούνια και ψήνουμε στους 200°C - 230°C.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1000 g αλεύρι Τ55%
20 g μπέικιν πάουντερ
20 g ζάχαρη
8 g αλάτι
300 g λάδι
10 g χυμός από λεμόνι
400 g κρασί
35 g κονιάκ
100 g ρίγανη
100 g ελιές
100 g κρεμμύδι
100 g ντομάτα
100 g σκόρδο