Ζυμώνουμε όλα τα υλικά που αποτελούν τη βάση της ζύμης, δηλαδή το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λάδι, το λεμόνι, το κρασί και το κονιάκ.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορες ποικιλίες προσθέτοντας στη ζύμη κρεμμύδι ή ελιές ή ρίγανη ή σκόρδο ή ντομάτα.
Πλάθουμε σε μπαστούνια και ψήνουμε στους 200°C - 230°C.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά που αποτελούν τη βάση της ζύμης, δηλαδή το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, το αλάτι, το λάδι, το λεμόνι, το κρασί και το κονιάκ.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορες ποικιλίες προσθέτοντας στη ζύμη κρεμμύδι ή ελιές ή ρίγανη ή σκόρδο ή ντομάτα.
Πλάθουμε σε μπαστούνια και ψήνουμε στους 200°C - 230°C.