Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή και 3΄-4΄στη γρήγορη χωρίς τα πρόσθετα υλικά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη ομοιογενής και εύπλαστη. Ξεκουράζουμε για 20΄ και στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και ανοίγουμε σε λαγανίτσες ρίχνοντας σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και στοφάρουμε για περίπου 20΄-25΄. Ψήνουμε […]
Υλικά
2000 g Αλεύρι τ.55% πολυτελείας
2000 g Αλεύρι τ.70% λευκό
1000 g Αλεύρι κίτρινο τ.Μ
100 g Αλάτι
200 g Ζάχαρη
150 g Μαγιά
300 g Ταχίνι
6 τεμ. Χρωματιστές πιπεριές
Λίγο Ρίγανη και Πιπέρι - Ντοματίνια
2750 g Νερό
Εκτέλεση
1Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή και 3΄-4΄στη γρήγορη χωρίς τα πρόσθετα υλικά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη ομοιογενής και εύπλαστη.
2Ξεκουράζουμε για 20΄ και στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και ανοίγουμε σε λαγανίτσες ρίχνοντας σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και στοφάρουμε για περίπου 20΄-25΄. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για 20΄περίπου ανάλογα το φούρνο και πάντα υπό την επίβλεψή μας.
Ingredients
Υλικά
2000 g Αλεύρι τ.55% πολυτελείας
2000 g Αλεύρι τ.70% λευκό
1000 g Αλεύρι κίτρινο τ.Μ
100 g Αλάτι
200 g Ζάχαρη
150 g Μαγιά
300 g Ταχίνι
6 τεμ. Χρωματιστές πιπεριές
Λίγο Ρίγανη και Πιπέρι - Ντοματίνια
2750 g Νερό
Directions
Εκτέλεση
1Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε για 10΄στην αργή και 3΄-4΄στη γρήγορη χωρίς τα πρόσθετα υλικά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη ομοιογενής και εύπλαστη.
2Ξεκουράζουμε για 20΄ και στη συνέχεια κόβουμε τη ζύμη και ανοίγουμε σε λαγανίτσες ρίχνοντας σουσάμι. Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και στοφάρουμε για περίπου 20΄-25΄. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 200οC για 20΄περίπου ανάλογα το φούρνο και πάντα υπό την επίβλεψή μας.