Η συνταγή είναι από τον κ. Θεόδωρο Σίνδρο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ιωαννίνων
Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μισό περίπου μείγμα του χυλού και από πάνω βάζουμε τα χόρτα και τρίβουμε τη φέτα.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο χυλό από πάνω, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 90 λεπτά.
Ingredients
Directions
Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μισό περίπου μείγμα του χυλού και από πάνω βάζουμε τα χόρτα και τρίβουμε τη φέτα.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο χυλό από πάνω, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 90 λεπτά.