fbpx

Πίτα Μπατσαριά

Η συνταγή είναι από τον κ. Θεόδωρο Σίνδρο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ιωαννίνων

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 800 g αλεύρι καλαμποκιού
 Νερό (όσο πάρει για να γίνει χυλός)
 2 αυγά
 1 κεσεδάκι γιαούρτι
 Αλάτι
 Χόρτα διάφορα (σπανάκι, πράσο, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο)
 Τυρί φέτα
 Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μισό περίπου μείγμα του χυλού και από πάνω βάζουμε τα χόρτα και τρίβουμε τη φέτα.

2

Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο χυλό από πάνω, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.

3

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 90 λεπτά.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 800 g αλεύρι καλαμποκιού
 Νερό (όσο πάρει για να γίνει χυλός)
 2 αυγά
 1 κεσεδάκι γιαούρτι
 Αλάτι
 Χόρτα διάφορα (σπανάκι, πράσο, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο)
 Τυρί φέτα
 Λίγο ελαιόλαδο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μισό περίπου μείγμα του χυλού και από πάνω βάζουμε τα χόρτα και τρίβουμε τη φέτα.

2

Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο χυλό από πάνω, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.

3

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 90 λεπτά.

Notes

Πίτα Μπατσαριά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.