Η συνταγή είναι από τον κ. Θεόδωρο Σίνδρο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ιωαννίνων
ΥΛΙΚΑ
800 g αλεύρι καλαμποκιού
Νερό (όσο πάρει για να γίνει χυλός)
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Αλάτι
Χόρτα διάφορα (σπανάκι, πράσο, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο)
Τυρί φέτα
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μισό περίπου μείγμα του χυλού και από πάνω βάζουμε τα χόρτα και τρίβουμε τη φέτα.
2
Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο χυλό από πάνω, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
3
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 90 λεπτά.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
800 g αλεύρι καλαμποκιού
Νερό (όσο πάρει για να γίνει χυλός)
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Αλάτι
Χόρτα διάφορα (σπανάκι, πράσο, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο)
Τυρί φέτα
Λίγο ελαιόλαδο