fbpx

Πίτα Μπατσαριά

Η συνταγή είναι από τον κ. Θεόδωρο Σίνδρο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ιωαννίνων

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 800 g αλεύρι καλαμποκιού
 Νερό (όσο πάρει για να γίνει χυλός)
 2 αυγά
 1 κεσεδάκι γιαούρτι
 Αλάτι
 Χόρτα διάφορα (σπανάκι, πράσο, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο)
 Τυρί φέτα
 Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μισό περίπου μείγμα του χυλού και από πάνω βάζουμε τα χόρτα και τρίβουμε τη φέτα.

2

Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο χυλό από πάνω, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.

3

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 90 λεπτά.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 800 g αλεύρι καλαμποκιού
 Νερό (όσο πάρει για να γίνει χυλός)
 2 αυγά
 1 κεσεδάκι γιαούρτι
 Αλάτι
 Χόρτα διάφορα (σπανάκι, πράσο, άνηθο, μαϊντανό, κρεμμύδι φρέσκο)
 Τυρί φέτα
 Λίγο ελαιόλαδο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μισό περίπου μείγμα του χυλού και από πάνω βάζουμε τα χόρτα και τρίβουμε τη φέτα.

2

Στη συνέχεια, ρίχνουμε και τον υπόλοιπο χυλό από πάνω, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.

3

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 90 λεπτά.

Πίτα Μπατσαριά

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Νικόλας Παρασκευάς
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.