Εναλλακτική πρόταση σε πολύσπορο, με ιδιαίτερη γεύση και αρώματα του χαρουπιού.
ΥΛΙΚΑ
 400 g  αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 300 g αλεύρι 70% δυνατό
 300 g χαρουπάλευρο
 50 g σησάμι
 50 g λιναρόσπορο
 50 g μαυροσήσαμο
 20 g χαρουπόμελο
 670 g νερό
 25 g αλάτι
 20 g  μαγιά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στην πρώτη ταχύτητα, και για αλλά 6' στη δεύτερη.
2
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20', κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε. Σοφάρουμε για 35', και ψήνουμε με ατμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 35-49'.
3
Μπορούμε αν θέλουμε να διακοσμήσουμε το ψωμάκι μας με τους σπόρους της συνταγής μας.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
 400 g  αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 300 g αλεύρι 70% δυνατό
 300 g χαρουπάλευρο
 50 g σησάμι
 50 g λιναρόσπορο
 50 g μαυροσήσαμο
 20 g χαρουπόμελο
 670 g νερό
 25 g αλάτι
 20 g  μαγιά
 
					







 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		