Γαλλική συνταγή, ψωμάκι με μπέικιν και όχι με μαγιά, πλούσιο σε βούτυρο, εμπλουτισμένο με πουρέ από μπανάνες, και ξηρούς καρπούς.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταφίδες, για 10’στην αργή ταχύτητα και 5’ στη γρήγορη. Τέλος προσθέτουμε και τις σταφίδες.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 90’ περίπου, το πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, το τοποθετούμε στη στόφα για ακόμα 40’ και φουρνίζουμε στους 240οC για 55’ περίπου.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, εκτός από τις σταφίδες, για 10’στην αργή ταχύτητα και 5’ στη γρήγορη. Τέλος προσθέτουμε και τις σταφίδες.
Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 90’ περίπου, το πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, το τοποθετούμε στη στόφα για ακόμα 40’ και φουρνίζουμε στους 240οC για 55’ περίπου.