Η συνταγή είναι από τον αρτοποιό Γρηγόρη Ρεμούνδο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά
στη δεύτερη ταχύτητα.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας για 15 λεπτά.
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
Τοποθετούμε στη στόφα για 40 λεπτά. Τέλος, ψήνουμε σε ταμπανωτό φούρνο στους 220°C.
Ingredients
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά
στη δεύτερη ταχύτητα.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας για 15 λεπτά.
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
Τοποθετούμε στη στόφα για 40 λεπτά. Τέλος, ψήνουμε σε ταμπανωτό φούρνο στους 220°C.